Big 5 Safari og Cape Town


Pris pr person fra Nok 19 900,- når 2 personer reiser sammen og deler rom.


Tilbudet kan kombineres med andre turer. Kan utvides i forkant og etterkant.


Inkluderer:


Tillegg:

  • Flybilletter til Johannesburg og fra Cape Town

Dag 1-3 Tshukudu Game Lodge

Dette private naturreservatet dekker 5000 hektar av uberørt bushveld nærme Hoedspruit i Limpopo Provinsen. Tshukudu Game Lodge har utviklet seg til et ekte tilfluktssted for dyreliv og en unikt turist destinasjon de siste 30 årene. Kjent for å gjenforene foreldreløse dyr tilbake til naturen, og gir gjestene en sjelden mulighet til å ha kontakt med dyrene på en spesiell morgen tur.

Gjestene kan nyte kjøreturene både dag og natt på firehjulsdrevne kjøretøy, hvor de kan få øye på masse dyr, inkludert de store 5 og over 270 fuglearter.
Det har blitt lagt til rette for rullestolbrukere og alle rommene har air condition. Det finnes også et svømmebasseng.
Barn i alle aldre er velkommen.

Dag 3-5 Mohlabetsi Safari Lodge

I hjerte av den afrikanske villmarken, ligger den rolige fristedet Mohlabetsi Safari Lodge. Den ligger i det enorme Balule naturreservat, en del av the Great Kruger Park, den østlige delen uten gjerde for å gi dyrene frihet til å streife rundt.

Opplev naturen på et nært hold i denne intime lille leiren. Mange av gjestene kommer tilbake for å gjenta deres eksepsjonelle opplevelser, og for å utforske dette ukjente øko-systemet og viltreservatet i en åpen Land Rover eller på guidede gåturer.

Dag 5-8 Cloud Nine Boutique Hotel & Spa i Cape Town

Cloud Nine Boutique Hotel & Spa er et nydelig restaurert Kapp-viktoriansk hjem bygget i 1892, som i løpet av årene har blitt smakfullt omgjort til et pensjonat, som det er idag. Det originale huset tilbyr fine eksempler av arkitekturen fra den perioden og har et vakkert treverk og pressede stål tak. Eiendommen er ideelt plassert for å utforske Cape Town, og er nærme en rekke restauranter, shoppingmuligheter og turistattraksjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *